Winkelwagen: € 0,00
  • vinkjeGratis verzending vanaf €50,-
  • vinkjeBedrukking mogelijk
  • vinkjeEigen drukkerij
  • vinkjeJarenlange ervaring
  • vinkjeDé teamkledingspecialist
Trainingspakken
View as:
View as:

Online trainingspakken bestellen bij Teamsportfabriek.nl

Bij Teamsportfabriek.nl hebben we een ruim assortiment trainingspakken. Ons assortiment bestaat onder andere uit de merken Hummel en Erima. Trainingspakken zijn niet voor een bepaalde sport, maar worden bij de meeste sporten gebruikt tijdens het trainen. Vaak zie je bij teamsporten dat een team allemaal hetzelfde trainingspak heeft, met hetzelfde logo en bedrukking. Veel mensen vinden het prettig als zij een trainingspak dragen wat fijn zit tijdens het sporten. We hebben mannelijke trainingspakken, daarnaast hebben we een aantal dames trainingspakken. De trainingspakken zijn geschikt om te dragen tijdens het beoefenen van verschillende sporten, vaak zie je trainingspakken bij voetbalteams, volleybalteams en handbalteams. De trainingspakken zijn van prima kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en soorten. Het is mogelijk om de trainingspakken te laten bedrukken met een clublogo of met het logo/ naam van een sponsor.

Ruim assortiment trainingspakken van verschillende grote merken

Bij ons kunt u terecht voor verschillende sportkleding zoals, teamkleding, keeperskleding en scheidsrechterkleding. Wij beschikken over een groot assortiment met een groot aantal topmerken in de sportwereld. Alle onze merken zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat u altijd de beste sportartikelen kan gebruiken tijdens het sporten. De trainingspakken zijn beschikbaar in verschillende pasvormen, maten en kleuren tegen een zeer scherpe prijs. Een bestelling voor het hele team of voor meerdere teams kunt u gemakkelijk en snel plaatsen in onze webshop. De trainingspakken laten bedrukken is ook mogelijk, al onze kleding wordt bedrukt in onze eigen drukkerij. Buiten teamkleding om hebben wij een ruim assortiment aan accessoires voor verschillende sporten. Enkele voorbeelden van deze accessoires zijn tape, handschoenen en ballennetten.

Goede service en deskundig persoonlijk advies

Bij Teamsportfabriek bent u aan het juiste adres als het gaat om sportkleding, voor zowel de individuele sporter als het hele team. Om een eenheid te vormen met uw team is het mogelijk om alle kleding in assortiment te bedrukken. Bestellingen met een bedrag hoger dan €50,- worden gratis verzonden. Mocht u trainingspakken voor u club of vereniging willen bestellen, neem dan contact met ons op. U kunt gebruik maken van het verenigingsvoordeel, dat houdt in dat u speciale kortingen krijgt en goede bestelvoorwaarden. Bij vragen over onze producten of vragen over bedrukkingen kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice. Ons team heeft jarenlange ervaring op het gebied van trainingspakken, teamkleding en helpen u graag. U kunt ons bereiken per telefoon op 0546 65 67 67 of u kunt mailen naar info@teamsportfabriek.nl.