Winkelwagen: € 0,00
  • vinkjeGratis verzending vanaf €50,-
  • vinkjeBedrukking mogelijk
  • vinkjeEigen drukkerij
  • vinkjeJarenlange ervaring
  • vinkjeDé teamkledingspecialist
Stanno sokken
View as:
View as:

Topkwaliteit Stanno sokken online bestellen

Stanno werd in 1900 gelanceerd, het merk startte met de introductie van een selectie keepershandschoenen. Tegenwoordig is Stanno een allround sportmerk dat zich vooral focust op teamsport. Het merk biedt een breed assortiment aan sportkleding maar ook een complete collectie aan sportaccessoires waaronder ook sportsokken en kousen. Deze sokken en kousen zijn geliefd onder vele sporters en geschikt voor zowel dames als heren. De sokken zijn gemaakt van hoogwaardig elastische polypropyleenvezel. De sokken hebben de perfecte pasvorm wat zorgt voor optimaal draagcomfort. De Stanno sportsokken en kousen maken een teamtenue geheel compleet.

Zeer uitgebreid assortiment sokken en teamsportkleding

Sokken van Stanno koopt u online bij Teamsportfabriek.nl. Het assortiment van Stanno bij Teamsportfabriek bestaat uit verschillende sokken in verschillende kleurcombinaties. U heeft keuze uit de gewone sok of kous geschikt voor het beoefenen van talloze sporten. Daarnaast verkoopt Teamsportfabriek ook de voetloze sokken van Stanno. Deze worden veelal gebruikt bij voetbal en hockey. Wanneer een speler bijvoorbeeld een enkelbrace draagt kan deze uitkomst bieden. Onder de voetloze sok draagt u een gewone sportsok van Stanno of een ander merk. De sportsokken van Stanno zijn van hoge kwaliteit en komen in vele designs.
Op de neus van de voet bevindt zich het Stanno logo. U kunt er ook voor kiezen om de sokken te laten bedrukken met uw clublogo, dit maakt de sokken geschikt om te dragen voor alle sportteams.

Simpel en eenvoudig Stanno sokken kopen bij teamsportfabriek.nl

Naast sportsokken van Stanno koopt u bij Teamsportfabriek ook sokken van diverse andere merken. Zoals onze naam al zegt verkopen wij bij Teamsportfabriek allerlei soorten kleding geschikt voor teamsport. Wij hebben jarenlange ervaring in de verkoop van teamsportkleding maar ook in het bedrukken daarvan. Gehele tenues kunnen worden bedrukt met uw clublogo, een sponsor of een slogan. Alle sokken en kleding bestelt u gemakkelijk online op onze website. Bestellen en betalen is eenvoudig en veilig. Wilt u wat extra informatie voor u een bestelling plaatst, dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Ons professionele team staat graag klaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Alle producten zijn per stuk maar in grote hoeveelheden te bestellen. Indien u tenues of items voor uw gehele vereniging, vraag dan naar de voordelen die wij bieden.