Winkelwagen: € 0,00
  • vinkjeGratis verzending vanaf €50,-
  • vinkjeBedrukking mogelijk
  • vinkjeEigen drukkerij
  • vinkjeJarenlange ervaring
  • vinkjeDé teamkledingspecialist
Stanno Keepershandschoen
View as:
View as:

Stanno keepershandschoenen kopen | Teamsportfabriek.nl

Een keeperstenue is natuurlijk niet compleet zonder goede keepershandschoenen. De doelman heeft één van de belangrijkste posities in een elftal, je wilt beslissend zijn voor je team. Stanno keepershandschoenen kunnen ervoor zorgen dat jij de held van je elftal bent. Je wilt tijdens de wedstrijd voorkomen dat je geblesseerd raakt aan je hand of pols. De keepershandschoenen van Stanno bieden de stevigheid om zonder angst harde ballen uit het doel te houden Bij Teamsportfabriek vind je een ruim assortiment keepershandschoenen, waaronder de Stanno keepershandschoenen. Bestel je Stanno keepershandschoenen online in onze webshop.

Keepershandschoenen van hoogwaardige kwaliteit

Teamsportfabriek.nl heeft een ruim aanbod keepershandschoenen. Stanno keepershandschoenen zijn in verschillende modellen en uitvoeringen verkrijgbaar. De keuze is afhankelijk van persoonlijke voorkeur, maar ook de ondergrond en weersomstandigheden kunnen meespelen in de keuze. De keepershandschoenen van Stanno zijn ontwikkeld om in zowel droge als natte weersomstandigheden betrouwbare grip te bieden. Tijdens de keeperstraining of wedstrijd wil je niet hebben dat de keepershandshoen niet lekker zit. De keepershandschoenen hebben een perfecte en flexibele pasvorm wat zorgt voor een optimaal draagcomfort. Voor de beste prestatie heeft Stanno de volgende modellen ontwikkeld: Ultimate grip, Power Shield II, Profi grip unlimited, Thunder IV, FH Reflex, Ultimate grip Hyper, Hardground RFH. Ook heeft Stanno junior modellen die in onze webshop verkrijgbaar zijn. Belangrijk voor een keepershandschoen is de foaming in de handschoen, dit geeft de handschoen de demping en grip. Stanno heeft 4 soorten foamings geproduceerd. Kies uit hyper foam, aqua foam, super soft foam en soft foam. De collectie keepershandschoenen van Stanno zijn voorzien van een innovatief foam wat vingerprotectie biedt. Zonder het foam in de keepershandschoenen heb je minder grip en schokadsorptie. Elk detail telt in een wedstrijd en de bescherming van Stanno keepershandschoenen kan je helpen om de lastige ballen toch uit het doel te houden! Keepershandschoenen van Stanno zijn in meerdere unieke kleuren verkrijgbaar zodat je goed kan matchen met je keeperskleding

Keeperskleding en keepershandschoenen kopen bij Teamsportfabriek.nl

Teamsportfabriek.nl heeft naast Stanno keepershandschoenen ook andere benodigdheden zoals keepersshirts en keepersbroeken. Zo maak je je outfit bij Teamsportfabriek helemaal af. Al onze artikelen zijn voor het individu te bestellen, maar ook voor hele vereniging. Bestel eenvoudig jouw nieuwe keepersoutfit op Teamsportfabriek.nl. Bij bestellingen boven de €50 rekenen wij geen verzendkosten. Heb je vragen over de Stanno keepershandschoenen of andere producten uit ons assortiment neem dan gerust contact met ons op. Teamsportfabriek is de specialist voor sporters en sportteams. Bestel je Stanno keepershandschoenen eenvoudig online bij Teamsportfabriek.nl!