Winkelwagen: € 0,00
  • vinkjeGratis verzending vanaf €50,-
  • vinkjeBedrukking mogelijk
  • vinkjeEigen drukkerij
  • vinkjeJarenlange ervaring
  • vinkjeDé teamkledingspecialist
Erima keepershandschoenen
View as:
View as:

Erima keepershandschoenen kopen | Teamsportfabriek.nl

Erima is een beend sportmerk wat al erg lang bestaat. Het merk bestaat namelijk al meer dan 100 jaar en gaat al heel wat jaar mee als sportmerk. De meeste sporters zullen het merk kennen. Erima is begonnen in Duitsland en tegenwoordig is het sportmerk actief over de hele wereld. Voor sportkleding van het topmerk Erima kunt u terecht bij Teamsportfabriek.nl. Ook keepers kunnen bij ons terecht. Op deze pagina vind je speciaal geselecteerde keepershandschoenen. Deze keepershandschoenen zijn te verkrijgen in veel verschillende modellen kleuren en maten. Daarnaast kunnen er diverse keepersshirts en keepersbroeken worden besteld. Als je als vereniging of sportteam unieke sportkleding wil, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kom je altijd goed voor de dag bij trainingen, maar ook op wedstrijden.

Topkwaliteit keepershandschoenen van Erima voor elke keeper

Een keeper onderscheid zich tijdens het voetballen doordat het de bal in de handen mag pakken. Het is daarom erg belangrijk om je handen goed te beschermen. Doordat de bal hard op doel wordt geschoten kan een keeper zijn vingers, pols of hand snel blesseren. De Erima keepershandschoenen voorkomen dit. Zo hebben sommige keepershandschoenen van Erima 5-vinger-protectiesysteem met uitneembare protectie elementen. Dit zorgt voor meer ondersteuning van de vinger waardoor blessures voorkomen kunnen worden. Toch zijn er ook keepershandschoenen zonder fingersave of protectiesysteem. Dit worden keepershandschoenen met ‘platte vingers’ genoemd. Dit zorgt voor minder bescherming, maar meer bewegingsvrijheid. Beide soorten handschoenen hebben een belangrijke overeenkomst. De keepershandschoenen moeten namelijk goed passen. Zorg er vooral voor dat de keepershandschoenen nauw om de vingers zitten.

Als de sluitpost van het elftal kan je belangrijke punten pakken. Om dit voor elkaar te krijgen heb je goede keepershandschoenen nodig. Wij van Teamsportfabriek.nl willen jou daar graag bij helpen. De keepershandschoenen van Erima beschikken over de allernieuwste technieken en zijn gemaakt van lichtgewicht materialen. Dit resulteert in een hele goede prijs-kwaliteitverhouding. De keepershandschoenen van Erima zijn functioneel en hebben een mooi design. Kies voor de perfecte grip van Erima en wees beslissend voor je team.

Erima keeperskleding en keepershandschoenen bij Teamsportfabriek.nl

Teamsportfabriek.nl heeft jarenlange ervaring op het gebied van sportkleding. Wij hebben in onze webshop naast teamkleding voor voetbalteams ook een groot assortiment keepersbenodigdheden. Wij weten als geen ander aan welke eisen keeperkleding en keepershandschoenen moeten voldoen en hebben daarom de beste merken voor jou uitgekozen. Bij ons kun je terecht voor keeperskleding en keepershandschoenen van topkwaliteit merken als Erima, Hummel, Jako, Uhlsport, Reece en Stanno. Ook als je jou keeperkleding wil laten bedrukken kunnen wij jou helpen. Wij hebben een eigen drukkerij en maken gebruik van de modernste technieken op het gebied van kledingbedrukking. Heb jij nog vragen over onze keeperskleding of keepershandschoenen? Neem dan contact op met ons ervaren en vakkundige team. Wij staan helpen je graag verder.