Winkelwagen: € 0,00
  • vinkjeGratis verzending vanaf €50,-
  • vinkjeBedrukking mogelijk
  • vinkjeEigen drukkerij
  • vinkjeJarenlange ervaring
  • vinkjeDé teamkledingspecialist
Erima sokken
View as:
View as:

Online sportsokken van Erima kopen

Het Duitse sportmerk Erima brengt sinds het jaar 1900 al verschillende kwaliteitssportkleding de markt. Naast kleding maakt het sportmerk ook sportsokken en kousen geschikt voor het beoefenen van verschillende sporten waaronder voetbal, volleybal en handbal. Net als de sportkleding die Erima maakt, staan ook de sportsokken van Erima voor functionaliteit en kwaliteit. Deze hebben een optimale pasvorm en dragen comfortabel. De sokken en kousen komen in verschillende soorten en maten en natuurlijk in allerlei designs. Ook sokken zijn van belang voor een teamtenue. Sokken maken een tenue af en zorgen ervoor dat het team eenheid en kracht uitstraalt. Voor een team dat zich in een Erima tenue hult zijn een paar sokken of kousen van Erima daarom ook sterk aan te raden.

Het grootste assortiment teamsportkleding op Teamsportfabriek.nl

Op Teamsportfabriek.nl bieden wij een ruim assortiment aan vele soorten sportsokken en -kousen van Erima. Zo kunt u bij ons terecht voor lange kousen in verschillende kleuren en designs. Deze lange kousen zijn geschikt voor het beoefenen van zowel indoor als outdoor sporten waaronder volleybal en voetbal. Ook bieden wij enkelsokken, voetloze sokken en sneaksokken die per 3 paar worden aangeboden. De voetloze sokken van Erima bieden uitkomst voor bijvoorbeeld hockeyers of voetballers wanneer deze een enkelbrace dragen.
Naast Erima sokken in kleurcombinaties en verschillende designs kunt u bij ons ook terecht voor de standaard zwarte en witte sokken. Bestel bijvoorbeeld de standaard sokken voor de training en de sokken in kleurcombinaties om te dragen tijdens een wedstrijd. De wedstrijdsokken kunt u ook door ons laten bedrukken met uw clublogo.

Sokken en teamkleding van goede kwaliteit kopen bij Teamsportfabriek.nl

Teamsportfabriek is dé specialist op het gebied van teamkleding en het bedrukken daarvan. Bij ons koopt u naast sportsokken voor uw team of vereniging ook het hele tenue in één van de topmerken. Alle kleding is van uitstekende kwaliteit en kunt u door ons laten bedrukken met een clublogo of bijvoorbeeld een sponsor. Ook na het bedrukken van de teamkleding blijft de kwaliteit behouden. Alle sokken en teamkleding zijn in grote hoeveelheden bestellen, bestellen per stuk is echter ook mogelijk. Nadat u een bestelling heeft geplaatst gaat betalen eenvoudig en snel. Heeft u vragen dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wilt u weten wat uw bestelling gaat kosten, dan kunt u ook van te voren een offerte bij ons opvragen. Voor verenigingen bieden wij interessante voordelen, het bestellen van een heel tenue voor uw gehele vereniging kan hierdoor enorm voordelig uitpakken! Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt deze zo snel mogelijk voor u bedrukt en bij u geleverd.